O MENI

Moje ime je Boško Perić, iz Kragujevca sam, radim Web Dizajn i SEO optimizaciju. Održavam više sajtova, FB stranica, oglasnih grupa, vodim Facebook i Google kampanje. Imam više sertifikata iz tih oblasti ali najbitnija je praksa i iskustvo.
Prednost u radu je što mogu raditi više usluga zajedno, npr. napraviti sajt, optimizovati ga i reklamirati, bez potrebe da još nekog angažujem. To snižava cene usluga u odnosu na one koji moraju angažovati više stručnjaka.
Ciljna grupa su mi firme i pojedinci koji žele ulagati u svoj online posao i imati što bolje rezultate. Kako god, sve je teže naći ozbiljniju firmu koja nema svoj sajt ili se na neki način ne reklamira na internetu. Bitno je odrediti cilj a zatim napraviti plan i sistem koji će doneti dobit. Od 2018e sarađujem sa agencijom Pegas tako da možete dobiti račun za sve usluge.

Dogovor

Pre izrade sajta dogovaramo se o svemu, izgledu, funkcijama, ceni.

CILJ

Cilj je pomoći malim i srednjim preduzećima da stvore veću vidljivost i bolju pozicioniranost preduzeća na internetu, snažniju prepoznatljivost brenda, kao i da generišu kvalitetniju posetu na sajtu kako bi unapredili svoje poslovanje i putem interneta plasirali svoje proizvode i usluge. Tražim najefikasnije, najbrže i najekonomičnije rešenje što će omogućiti izgradnju dugoročnog partnerstva sa klijentima utemeljenog na obostranom poverenju.

Sve na jednom mestu

Odmah po izradi Vaš sajt možemo reklamirati na Google, Facebooku, Instagramu i dr. platformama.